KAMI Paperband

KAMI, empresa espanyola de recent creació, efectua la seva entrada al mercat amb PaperBand, un material innovador d’extraordinària acceptació en l’àmbit nacional dirigit als sectors del disseny, art i artesania, sent pioner en la seva importació, distribució i comercialització exclusiva per a Espanya i Europa.

Els nostres valors s’assenten en el respecte pel medi ambient i el valor de la tradició sense contraposició amb el desenvolupament de la tecnologia. De la combinació d’ells sorgeix la idea d’acostar-vos un material orgànic, amic del medi ambient. Estem convençuts que PaperBand, catalogat al Japó com Ekoshugei (artesania ecològica), contribueix a difondre aquests valors.

La gestió eficient dels recursos humans i productius del fabricant japonès ha impulsat a KAMI en la consolidació de les seves metes, brindant-li formació tècnica i comercial en tot el referent a PaperBand, convertint-se així en referent per als professionals afins al nou material que KAMI presenta ara a Espanya.

Els nostres col·laboradors són professionals de la nostra confiança que realment representen el saber fer de la nostra empresa i els sabem disposats a brindar el millor de si per als nostres clients.

Més informació: https://www.paperband.es/