KAMI PAPERBAND

DESCRIPCIÓ

KAMI, empresa espanyola de recent creació, efectua la seva entrada al mercat amb PaperBand, un material innovador d’extraordinària acceptació en l’àmbit nacional dirigit als sectors del disseny, art i artesania, sent pioner en la seva importació, distribució i comercialització exclusiva per a Espanya i Europa.

Els nostres valors s’assenten en el respecte pel medi ambient i el valor de la tradició sense contraposició amb el desenvolupament de la tecnologia. De la combinació d’ells sorgeix la idea d’acostar-vos un material orgànic, amic del medi ambient. Estem convençuts que PaperBand, catalogat al Japó com Ekoshugei (artesania ecològica), contribueix a difondre aquests valors.

La gestió eficient dels recursos humans i productius del fabricant japonès ha impulsat a KAMI en la consolidació de les seves metes, brindant-li formació tècnica i comercial en tot el referent a PaperBand, convertint-se així en referent per als professionals afins al nou material que KAMI presenta ara a Espanya.

Els nostres col·laboradors són professionals de la nostra confiança que realment representen el saber fer de la nostra empresa i els sabem disposats a brindar el millor de si per als nostres clients.