FIRA DEL CISTELL 2017

Home»FIRA DEL CISTELL 2017

PRESENTACIÓ

Amics cistellers i cistelleres,

L'Ajuntament de Salt, l'Associació Catalana de Cistellers i Cistelleres i l’Associació de veïns del Barri Vell de Salt ja estem treballant en l’organització de la Fira Internacional del Cistell de Salt, que enguany arriba a la XX edició. Com ja és habitual en aquestes dates, ens posem en contacte amb vosaltres per convidar-vos, un any més, a participar-hi com a expositors.

La Fira, que se celebrarà els dies 7 i 8 d'octubre, té l'objectiu en aquesta edició assenyalada de poder aplegar el nombre més elevat d'expositors que ha acollit mai: un total de 65.

En aquesta pàgina trobareu el full d'inscripció que haureu d’omplir i enviar per correu electrònic a firadelcistell@salt.cat o fax 972 23 70 72 (a/a Oficina de Promoció de la Ciutat) per confirmar la vostra participació abans del dia 21 de juliol. Telèfon d’atenció: 972 24 91 91 - extensió 2301 (Laura), 1247 (Mar) o 2372 (Iris).

Una vegada finalitzat el termini d'inscripció, la comissió organitzadora revisarà les sol·licituds i us confirmarà si la vostra petició ha estat acceptada abans del 29 de juliol. Per aquest motiu és importat respectar al màxim el període d'inscripció. Recordeu que les places són limitades.

Com en altres anys, per poder-hi participar cal tenir en compte els aspectes següents:

-L’horari serà dissabte i diumenge de 10 a 20 h (obert tot el dia)
-Hi haurà servei de bar dins la fira amb begudes, cafès i entrepans.
-Els estands ja estaran muntats quan arribeu. Quan acabi la fira caldrà plegar els canyissos i deixar-los al pati de Mas Llorens, recollir les taules i cadires que s’hagin utilitzat i retornar-les a les gàbies, de manera que l’estand quedi totalment buit.
-És condició imprescindible per participar com a expositor el compromís de vendre només articles que hagin estat elaborats pel mateix artesà. No es permet fer revenda.
-Cada any augmenta el nombre se sol·licituds i les places a la Fira són limitades. Per aquest motiu, es valoraran les inscripcions que reuneixin els requisits bàsics de participació, per poder garantir la màxima diversitat i riquesa en la fira.

Trobareu també adjuntades les bases de la 8a edició dels premis CICRA (Certamen Internacional de Cistelleria Roser Albó) i la butlleta d'inscripció. La qualitat, la bellesa i la singularitat de les obres presentades a les anteriors edicions han convertit aquest certamen en un dels majors atractius de la Fira i un dels punts més interessants de mostra de les tècniques característiques de diferents països, així com una plataforma de difusió per als artistes contemporanis. Per aquest motiu esperem una nombrosa participació.

Aquest any el país convidat serà França i la cistelleria francesa, i volem fer un homenatge a l’enyorat Guy Barbier, un gran cisteller que va resultar clau en els inicis de la nostra Fira i que ens va ajudar amb generositat a fer-la millor. El divendres 6 d’octubre s’obrirà una exposició de cistelleria francesa i hi haurà diverses xerrades sobre aquest tema. Esperem que us resultin interessants.

Esperant comptar amb la vostra presència un any més, us saludem atentament,

Ajuntament de Salt

Associació Catalana de Cistellers